Каталоги

15 июля 2019

Анонс: найближчим часом надійде оновлена версія мотоцикла GEON X-road 250 PRO.

 

   Mотоцикл Geon X-road 250 PRO 2019 року вже має переваги, отримані в попередні роки: цифрові спідометри, вологонепроникні з'єднувачі проводки, додаткова LED фара на кермо, порт USB, позашляхові шини Kenda з агресивним кросс/эндруро протектором. та ін.

   Але нова партія має суттєву модифікацію – встановлено принципово новий задній амортизатор!


Останній рік команда Geon у співпраці з тайванським виробником Fastace дуже плідно попрацювали і розробили новий амортизатор спеціально для моделі Geon X-road – це газо-масляний амортизатор із зовнішнім виносним бачком. Збільшення обсягу рідини покращило характеристики роботи амортизатора і значно підвищили запас міцності і термін корисної експлуатації.

Комфорт від нового амортизатора також покращений за рахунок використання полегшеної, більш м’якої пружини.

 

   Всі версії мотоциклів оснащуються армованими захистами рук, гелевими акумуляторами Dynavolt, а також продовжує діяти спеціальна програма - при купівлі будь-якого мотоцикла Geon покупець отримує в подарунок моторне мастило Motul на дві перші заміни для підвищення ефективності обкатки.

   Оновлений лайт ендуро X-Road 250 - мотоцикл подвійного призначення розроблений для повсякденної експлуатації на різних типах доріг, a також і бездоріжжя.

   Шанувальники далеких поїздок оцінять довгохідну підвіску, широке сидіння і комфортну посадку на мотоциклі. I є платформа під багажний кейс. 

   У ролі силової установки виступає економічний, але тяговитий 4-х тактний, двигун повітряного охолодження, об'ємом 250 см3 з максимальною потужність 18 к.с. / 7000 і крутним моментом - 19Нм / 5500.

_MG_8338.jpg

WeChat Image_20190715163935.jpg

WeChat Image_20190715163844.jpg



Возврат к списку