Каталоги

28 октября 2021

Раді повідомити новину - вже надійшли в наявність мото шоломи з нової колекці 2022


Свіже надходження включає кілька моделей.

По-перше модель 967-2 - це вже добре зарекомендувавший себе інтеграл з окулярами (з внутрішнім візором), але з оновленою капсулою - доданий аеродинамічний спойлер на задній частині шолома. Шолом пропонується і з новими кольорами і дизайнами, а також класичними чорним і білим.

Наступна модель - це модуляр з окулярами - 950. Модель поповнилася новими кольорами і графіками плюс також класичними чорним і білим колірами.

І третя модель – це наступне покоління дитячого інтегралу – шолом Geon 978s. - це повноцінний інтеграл для дітей і підлітків з розмірами від S до L з відповідними параметрами. Модель представлена в одному колірному рішенні.

Повний асортимент вже внайближчі дні з'явиться на сайті www.GeonParts.com.ua і буде доступний до замовлення он-лайн і в дилерській мережі. Слідкуйте за нашими новинами - скоро опублікуємо ціни і більше фото та відео огляди новинок.

   Що стосується цін – як і завжди вони будуть набагато приємніші, ніж від конкурентів за якістю.

Так само, як і раніше, надходження супроводжується запчастинами і аксесуарами - змінні обшивки, візори, запасні механізми візора та інше.

Шоломи зроблені в найкращих традиціях якості GEON-шоломи Geon виготовляється на одних заводах зі відоміми європейськими брендами, відмінність тільки в ціні — вона нижче в 1,5-2 рази.

шлем Geon интеграл с очками 967-2 (9).jpg

 

 




Возврат к списку