Каталоги

31 июля 2019


ВЖЕ В НАЯВНОСТІ: Нова модель квадроциклу - GEON Tactic 550 – це втілення поняття оптимальності на чотирьох колесах.


   У продаж вже поступила нова модель квадроциклу - GEON Tactic 550. Квадроцикл Tactic 550 одягнений в сучасний міцний пластик, оснащений прогресивним освітлювальним обладнанням і має безліч технологічних рішень по трансмісії і гальм. Він з легкістю зможе подолати такі перешкоди, як схили, болота та інше бездоріжжя.

   Незважаючи на зовнішню схожість з моделлю GEON Tactic 750 - Tactic 550 має інший двигун, який вигідно відрізняє 550ку від старшої версії за ціною.

   Не менш важливе оновлення полягає і в електро-підсилювачі керма - завдяки йому простіше долати хардові перешкоди, зберігаючи чіткий контроль над рухом.

   Інженери GEON модернізували спідометр - тепер він більш інформативний комбінований з аналоговим і цифровим виведенням даних.

   Диски литі з чіпкими позашляховими покришками з універсальним малюнком.

   Цей агрегат має довгу базу і підняту задню підвіску, завдяки чому на квадроциклі можна спокійно долати підйоми - точка перевороту настає набагато пізніше. Він стане вашим відмінним помічником у господарстві, а також добре підійде для активного відпочинку. Це повнорозмірний квадроцикл, на якому легко розмістяться 2 людини.

   Оснащений фаркопом, лебідкою, дзеркалами, спинкою пасажира і зручними поручнями для пасажира. До квадроциклів надається комплект документів для реєстрації.

   Виходячи з усіх цих характеристик для нового квадроцикла GEON Tactic 550 - можна сміливо сказати, що це відмінне поєднання ціни, якості та функціоналу. Ви зможете використовувати його як для роботи в сільському господарстві, так і для задоволення і розваг.

   При покупці техніки GEON, Ви отримаєте 2 комплекти оригінальних масел Motul безкоштовно. Перший для передпродажної підготовки. Другий комплект масел надається для заміни під час першого ТО. Таким чином бренд Geon гарантує максимально ефективну ступінь обкатки і, як наслідок, більш довготривалий термін корисної єксплуатації.

800_677e1bd1c5bde22f00c98bfc662b8e1086a8831a — копия.jpg

Geon Tactic 750 EFI (8).jpg

15.jpg


Возврат к списку