Каталоги

17 февраля 2019 Geon розробив та готує до серійного виробництва прототип потужного електромотоцикла.

   Український мотоциклетний інжиніринговий бренд Geon спільно з київською командою Electromoto реалізують проект ScrAmper.

   Це перший електричний мотоцикл із запасом ходу 140 км, що розроблений та сконструйований в Україні. Найближчим часом концепт хочуть запустити в серійне виробництво.
   
   Електробайк створений на основі штатного бензинового мотоциклу з модельного ряду GEON – Geon Scrambler, що має робочий об’єм двигуна 250 куб.см, 18 кінських сил та максимальну швидкість 120 км/год. Його електричний брат матиме пікову потужність до 15 кВт (20,4 к.с.), аналогічну максимальну швидкість та пробіг на одному заряді – до 140 кілометрів. 

   Причому в динаміці Geon ScrAmper обіцяє бути відчутно привабливішим. Мотоцикл можна зарядити як від побутової мережі (за 7,5-8 годин), так і на станціях заряду електричних автомобілів в режимі Mode 2 (до 3,5 годин). ScrAmper має три режими руху, тому користувач може сам моделювати розхід акумулятора та параметри руху мотоцикла. 

   Назва ScrAmper походить від сполучення Scrambler – мотоцикл на базі, якого збудовано новий електроцикл, та Amper – термін з електрики, який і символізує нову силову установку мотоциклу. 

Слідкуйте за нашими новинами, якщо хочете дізнатись нові подробиці. 

1.jpg
2.jpg

3.jpg


Возврат к списку