Каталоги

17 июня 2018

Відбувся найбільший мото фестиваль - Moto Open Fest, а разом і з ним київський єтап Geon Open Day 2018.

   Moto Open Fest -наймасштабніший фестиваль за останні роки зібрав багато мото прихильників не тільки с усієї України, а і з сусідніх країн. Завдяки цоьму і аудиторія на тест-драйві була найбільшою з нашого досвіду. Судячи з позитивних відгуків наших гостей, бренд Geon йде у вірному напрямку і не дарма збирає інформацію від власників мотоциклів і втілює у нових поколіннях моделей.

   На цьому етапі серія заходів Geon Open Day не закінчується. Ми леше робимо невелику перерву перед наступними тест-драйвами. Але про наступні етапи сповістимо пізніше. Слідкуйте за нашими новинами.

   Ви також можете вплинути на плани проведення Geon Open Day у вашому місті. Надсилайте повідомленні на наші сторінки у соціальних мережах з інформацією про модель, яку бажаєте протестувати і в якому місті. Якщо заяв буде досить багато – ми оргавізуємо Geon Open Day і в вашому місті. 

   А також закликаємо ділитися вашими думками і пропозиціями щодо покращення нашої техніки – комплектацій, кольорових та інженерних рішень, тощо.


Возврат к списку